U3F1ZWV6ZTM3MDQ1NzgyMjc3NDkzX0ZyZWUyMzM3MTY4Mjg0MTMzNw==

استخدام صواني البيتزا المختلفة و افضل ماركة

اهلا بكم معنا النهارده هنعرف مع بعض نستخدم صواني بيتزا نوعيه ايه الالمونيا ولا التيفال من البدايه خالص اول حاجه للاستخدام الالمونيا اكبر ميزة فيها انها معمره يعني ايه يعني الالمونيا برده ناس بتعمل بيتزا عادي بس في البيتزا بتلزق ولكن في تركايا كده هنقول عليها .

بيتزا تيفال زهران تيفال احسن نوع محترمه جدا تمام هي حتى وزنها اصلا وزنها لا يتعدل 200 جرام طيب كده هنجيبها يبقى لازم نحافظ عليها تمام و نستخدم لها اللي هي المعالق الخشب المعالق السيليكون طيب عايزين ننتقل لمرحله اكبر شويه هنجيب اللي هي صواني البايركس بتاعت البيتزا تمام .

احسن حاجه فيها انك هتطلعي البيتزا منغير ما بتلزقش تمام ولكن كونوا حريصين معها ولما نيجي نغسلها مانغسلهاش بسلك لازم نغسلها بسفنجة طريه.
طيب احنا قولنا الالمونيا و التيفال وقلنا عايزين بقى مرحله اعلى هنشوف كده هنجيب البايركس المخصصه.



عملتها البايركس الاصليه الفرنساوي في مخرمه من الظهر بصراحه جميله جدا يعني الناس اللي هو بتحب البيتزا لو بتحب البيتزا عايزينها تعملي بيتزا اسهل.

احنا نقول الاسعار قلنا الالمونيا ب95 ج المقاس ده بس عشان تيفال زهران 175 يبقى صغير مش كبير عامل 200 ج بتتحمل لغايه 230 درجه مئويه جدا يعني يا رب يكون جمعت لكم كل حاجه عن صواني البيتزا .





كل ده بيزود الراحه تمام لكن احنا ممكن بتركايا بسيطه جدا نجيب صينيه الالمونيا ورق الزبده تمام بعد كده هنقعد العجين تمام وانت حطها في الفرن اول ما تطلع وها بنشيل يادوبك طبقه البيتزا هتطلع معانا ولا هتلزق ولا هيحصل اي حاجه جربوها يعني كده كده لو معندكش مثلا صواني تيفال او بوركس او اي حاجه لا الالمونيا هتنفع جدا جدا ومش هتلزق ولا تعملي اي حاجه ومش هتلزق دي يعني بسيطه جدا ولكن هتفيد ناس كثير . 




تعليقات
ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق

إرسال تعليق

الاسمبريد إلكترونيرسالة